No estoy subiendo al blog mis últimos panes porque es que más o menos sigo haciendo el mismo tipo de pan. Masa madre, harina (en estos momentos lo que va quedando en la despensa que ya es muy poco), agua y sal.
El resultado esta última semana ha sido este pan horneado en molde y creo que 100% integral (si mal no recuerdo).
Lleva muy poca masa madre para que fermente más despacio. Mezclé los ingredientes por la mañana y hornee por la tarde.
Además este fin de semana pasado también hice magdalenas. La receta de siempre porque siempre sale bien. En esta ocasión lleva zanahoria y manzana verde que me quedó de un zumo que preparé en la licuadora y almendra molida. Están muy buenas, perdón, estaban muy buenas. : )
I am still baking bread every week although I am not posting about it. The reason is that as you can see I am baking more or less the same tin-loaf as always. Sourdough, flour, water and salt and that's it. Right now I am using a wholemeal flour (I think is Allison) that is all the flour I have left in the pantry. I need to buy more flour. I am using just a tablespoon of sourdough for 500 gr flour because here in Málaga is really hot and I don't want that the dough ferments too quickly. I am also adding like 380 gr water or even a bit more becasue this type of flour needs a lot of water. I mix everything in the morning and I bake in the afternoon or early evening.
I baked this weekend some muffins or magdalenas as well. The same recipe I always follow. This time I put some carrot and green apple because I had a carrot and apple juice in the morning and what was left was too good to throw away (the carrots and the apple were clean when I did the juice). I added some almond flour too. They are, well they were delicious.
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